TOTS SOM UN EQUIP!!

TOTS SOM UN EQUIP!!

dimarts, 20 de setembre del 2016

Presentació als mitjans del darrer fitxatge: NIL CASTELLVÍ

Comunicat de premsa

El club debuta aquesta setmana a Primera Catalana

L’Andorra HC tanca la plantilla amb la incorporació de Nil Castellví.

L’Andorra Hoquei Club ha presentat aquest dimarts el seu darrer fitxatge. Es tracta de Nil Castellví, un jugador de 22 anys d’edat procedent del Club Hoquei Mataró i format als equips inferiors de l’FC
Barcelona, equip amb el que ha assolit tres campionats d’Espanya i dos campionats de Catalunya en categories de base. Castellví ja s’ha incorporat als entrenaments de l’equip tricolor, que debuta aquest
divendres a Primera Catalana davant l’Arenys de Munt. 

La presentació davant els mitjans de comunicació ha anat a càrrec del president del club, Jaume Solé, i de l’entrenador del primer equip, Roger Corral. Corral s’ha mostrat molt satisfet per la incorporació d’un jugador polivalent, amb experiència, tot i la seva joventut. “Es tracta d’un jugador ràpid i esquerrà, molt descarat i atrevit que pot jugar tant davant com darrera”, ha apuntat l’entrenador. “Té molt bon xut i molta capacitat de fer gol. Ens aportarà aquell punt de finalització que ens faltava”, ha afegit Corral.

Castellví se suma a les incorporacions de Marc Coma i del porter Àlex Garcia, tots dos amb experiència en categories superiors. En l’apartat d’altes, destaquen també els retorns de Marc Martín i d’Edu RochaCompleten la plantilla el porter Ramon Orfila, Àlex Martín i Wify Balart els júniors Adrià Antequera, Marc Rodríguez, Arnau Solé, Lluc PanadèsIvan Òdena (porter).

Jaume Solé s’ha mostrat molts satisfet per la composició de la plantilla que a la base de la temporada passada suma tres incorporacions de nivell que permetran afrontar amb garanties una categoria molt competitiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada