TOTS SOM UN EQUIP!!

TOTS SOM UN EQUIP!!

dimecres, 24 d’agost del 2016

Comunicat de premsa, per l'inici de la Pre-Temporada

UN ANDORRA HC REFORÇAT INICIA AMB 
OPTIMISME LA PRETEMPORADA

L'equip retorna a la Primera Catalana amb tres jugadors joves de projecció i la reincorporació d'en Marc Martín i Edu Rocha.

L'Andorra HC afronta la temporada 2016-2017 amb un equip potent amb la base dels jugadors de la casa i el reforç de tres jugadors joves però de gran projecció i amb experiència en categories superiors. L'equip tricolor retorna a la Primera Divisió Catalana enquadrat en el grup A després d'assolir l'ascens, en proclamar-se campió la temporada passada del grup C de la Primera Catalana .
Amb l'objectiu de consolidar-se en la categoria, l'Andorra HC ha començat aquesta setmana els entrenaments amb dues cares noves. Es tracta del porter Marc Coma i del jugador Alex Garcia.
Marc Coma, de 22 anys, procedeix del CH Mataró i ha disposat de minuts a la Nacional Espanyola, la segona màxima categoría. L'altra de les incorporacions és Alex Garcia, que arriba procedent del SHUM Maçanet, on ha disputat partits en el darrer any a cavall de I'OK Lliga i la Primera Catalana.
L'entrenador Roger Corral ha subratllat que les incorporacions han de permetre l'Andorra HC disposar d'un conjunt compensat amb una barreja d'experiència i joventut i on els joves jugadors de la base tinguin opcions de continuar creixent. El club considera que l'actual plantilla ha de permetre mantenir la categoria .
L'equip té previst reforçar-se amb un tercer jugador de perfil similar que s'incorporarà als entrenaments el mes de setembre.
Altres novetats són els retorns de Marc Martín, que torna a posar-se els patins després d'un descans per la seva paternitat i Edu Rocha, que es reincorpora a l'equip després de diverses lesions i un canvi d'horari laboral que li permet compaginar l'activitat professional i l'hoquei.
Completen l'equip Ramon Orfila (porter), Alex Martín i Wiffy Balart i els juniors Adria Antequera, Marc Rodríguez, Arnau Solé, Lluc Panadés i lvan Ódena (porter).
El president del club, Jaume Solé, ha agraït la feina feta pels jugadors que van aconseguir l'ascens la temporada passada amb una especial referència a Juan Sebastián i ha desitjat molta sort als jugadors júniors que marxen aquest any d'Andorra per continuar els seus estudis a l'estranger però que continuaran jugant a l'hoquei en d'altres clubs .
L'Andorra HC debutarà a Primera Catalana el dia 23 de setembre vinent a la pista de I'Arenys de Munt i disputarà el primer partit com a local la setmana següent contra la UE Garriga.
Andorra Hoquei Club, 24 Agost 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada