TOTS SOM UN EQUIP!!

TOTS SOM UN EQUIP!!

diumenge, 10 d’abril del 2016

1ª COPA CONSTITUCIÓ d'HOQUEI

Retorn de luxe de la selecció andorrana d’hoquei patins
La Federació Andorrana de Patinatge (FAP) ha organitzat aquest diumenge, 13 de març, la 1 edició de la COPA CONSTITUCIÓ que suposarà el retorn a les pistes de la selecció absoluta d’hoquei patins, que no disputa cap partit des de l’any 2009.
Per celebrar l’arrencada del nou combinat nacional sènior s’ha triat un dels rivals més potents de l’escena internacional com és la selecció catalana absoluta, entrenada per Jordi Camps. El partit entre els dos equips tindrà lloc a les 19:15 hores al pavelló annex de l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella. Abans, a les 17:30 hores, es disputarà el partit entre les seleccions U17 andorrana i catalana.
El retorn de la selecció absoluta d’hoquei ha estat un dels màxims objectius de l’actual junta de la Federació Andorrana de Patinatge. L’aposta per la base en la darrera dècada han permès els combinats de la federació foguejar-se en europeus i mundials i ara està en condicions de començar a nodrir l’absoluta.
Per aquesta primera convocatòria el tècnic, Roger Corral, comptarà amb alguns jugadors sèniors i amb els jugadors de la generació U20. Corral ha explicat que l’objectiu és començar a construir uns fonaments amb una sèrie de jugadors joves amb la vista posada en futurs campionats absoluts com per exemple l’Europeu del 2018 i els World Roller Games del 2019, que se celebraran a Barcelona.
El membre de la junta de la Federació, Xavier Picanyol, ha mostrat la seva satisfacció perquè es pugui comptar amb un rival d’excepció com és Catalunya per poder celebrar el “renaixement” de la selecció. Picanyol ha explicat que l’espectacle està més que garantit i ha animat a tots els aficionats de l’hoquei a acostar-se al pavelló diumenge, vigília de la festa de la Constitució.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada