TOTS SOM UN EQUIP!!

TOTS SOM UN EQUIP!!

dilluns, 17 d’agost del 2015

Primer Mundial sub-20 per la Selecció Andorrana

Andorradifusió.ad va publicar el passat 12 d'agost la notícia relacionada amb la preparació de la nostra selecció pel mundial sub-20. 


Detall de la notícia:

La selecció sub-20 d´hoquei patins prepara el Campionat del Món del mes vinent a la localitat catalana de Vilanova i la Geltrú amb un combinat molt jove que no renuncia a res. El jugador del Barça Gerard Miquel és el referent d´un grup de jugadors que en el futur hauran de tornar a donar vida a la selecció nacional absoluta.
Des de fa dues setmanes entrenen cada matí al pavelló de l´Estadi Comunal per arribar en les millors condicions al Mundial sub-20 que jugaran a Vilanova i la Geltrú del 19 al 26 de setembre. Roger Corral dirigeix un grup molt jove, però que vol donar guerra. Creu que "fa uns anys França i Itàlia haguessin estat els favorits del grup i l'Índia i Andorra, les ventafocs, però ara Andorra ha fet un creixement important". Un dels jugadors de la selecció, Carlos de Sousa, destaca la joventut dels jugadors com un element motivador, ja que amb la seva edat encara tenen tres oportunitats més per jugar al Campionat del Món.

Serà el primer Mundial per a una selecció que al darrer Europeu va ser cinquena. Gerard Miquel, que juga al júnior del Futbol Club Barcelona, és el referent d´un grup de jugadors que en el futur hauran de tornar a donar vida a la selecció absoluta. Roger Corral assegura que aquest "és el repte i la gran responsabilitat" que s'han marcat: "intentar transmetre la passió que sentim per aquest esport a aquests nanos perquè quan vagin a estudiar fora prioritzin els estudis però també l'hoquei i poder tenir una bona selecció nacional". 

La preparació per al Mundial inclourà partits contra alguns equips de l´OK Lliga com el totpoderós Barça, el proper 29 d´agost en un triangular organitzat pel Club Patí Tordera.

Informa: Joan López 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada